Rólunk

A DARK, mint márka 2019-ben született.

A márkanevet a sejtelmes sötétség és a női forma lebilincselő egyvelege alkotta. Az a bizonyos kis fekete. Hiszen mi más is lehet kifinomultabb, elegánsabb és vonzóbb, mint egy csodás női sziluett egy letisztult, odafigyeléssel és szakértelemmel megtervezett, prémium alapanyagokból elkészített, fekete, testhez simuló sport szettbe bújtatva? Legyőzhetetlen!

Filozófiánk nem gátolt meg minket abban, hogy gondoljunk a színek szerelmeseire is, termékeink több színben elérhetőek XS-től XL méretig.

Célunk segíteni hölgy vásárlóinkat, hogy a hétköznapok nehézségei mellett is,  megtarthassák vonzó mivoltukat. Az edzőteremben, verejtékezve is lehet sugárzóan gyönyörűnek lenni fitness szettjeinkben, ahogyan egy kutyasétáltatás közben DARK melegítőt viselő hölgy után is garantáltan megfordulnak az utcán. Ruháinkat úgy alkottuk meg, hogy azokat kreatívan kombinálva egy partiban is megállják a helyüket és viselőiket elismerő pillantások kísérjék.

A MOTTÓNK

A Kényelem, Dizájn, Magyar Prémium Minőség, Trendi megjelenés. Bármit sportolj, érezd jól magad a bőröndben!

Sportkollekcióink tervezésénél figyelembe vettük a különböző sportágak (pl. fitness, jóga, tánc, futás, aerobic, deep work, body art) és természetesen a különböző testalkatok kívánalmait és igényeit.

100% MAGYAR TERMÉK

Tervezés, kivitelezés is Magyarországon történik, magyar tervező által, magyar nőknek.

Dark Fitness • Dark • IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE • Új termékek, megjelenés előtti előrendelési lehetőségek és akciók első kézből!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Új termékek, megjelenés előtti előrendelési lehetőségek és akciók első kézből!